оплата послуг

ВАЖЛИВО:

  • Для швидкої ідентифікації платежу вкажіть у призначенні дані особи, для котрої створено замовлення, номер телефону та тип замовлення (наприклад: оплата за автобусний квиток Мюнхен Київ Петрова Ірина дд/мм/рррр виїзду);
  • Після оплати надішліть квитанцію будь-яким зручним способом через наші контакти: ел.пошта, вайбер, телеграм і ін. або повідомте оператора про здійснення оплати через сайт картою.
  • Враховуйте, платежі проводяться згідно умов проведення платежів банку (+- 3 дні) +1 день обробка системи оплат картою. Не враховуючи вихідні та святкові дні. Якщо термін реалізації замовлення є швидший, прохання обрати інший метод платежу, що забезпечить вчасну оплату. При спізненні з оплатою, застосовуються правила ануляції відповідно до замовленої послуги, що доступні у вкладці Договір публічної оферти.
  • Будь-ласка, не здійснюйте платежів, до моменту підтвердження замовлення нашим оператором.

ОПЛАТА КАРТОЮ ONLINE

Важливо! Для оплати послуг/квитків картою Клієнт додатково оплачує комісію +2% до суми замовлення. Для оплати натисніть кнопку “Оплатити”. Прохання вказувати необхідну суму з врахуванням комісії, оскільки вона не нараховується автоматично. Платежі без врахування комісії не будуть враховані як оплачені, для зарахування оплати повинна бути оплачена повна вартість квитка/послуги.

ОПЛАТА НА РОЗРАХУНКОВИЙ РАХУНОК:


АТ КБ “ПриватБанк”: UA823052990000026006010700728

АТ «УКРСИББАНК»: UA053510050000026000454948900


Отримувач платежу ФОП ТИТАРЕНКО МАРІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА

РНОКПП отримувача: 3230314488

Призначення платежу: ПІБ пасажира / Назва послуги


ВАЖЛИВО! БАНК МОЖЕ СТЯГУВАТИ ДОДАТКОВУ КОМІСІЮ ЗА ПЕРЕРАХУНОК КОШТІВ, КАСОВЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ АБО ВИКОРИСТАННЯ ТЕРМІНАЛУ.